پخش تمام شبکه‌های تی‌وی و رادیویی به صورت توکار در فایرفاکس


اگه شما هم مث من آرزتون دیدن برنامه‌های رادیویی و تی‌وی به صورت توکار در فایرفاکس هست، کافیه که از طریق synaptic بسته‌ی MPlayer-Plugin رو نصب کنید تا پلاگین‌های نصب شده در فایرفاکس شما به صورت زیر در بیاد.

plugin
پلاگین‌های اضافه شده به فایرفاکس

با انجام این کار شما پلاگین‌های لازم برای ۴ برنامه‌ی کاربردی ریل پلیر، ویندوز مدیا پلیر، کوییک تایم و Divx رو به صورت همزمان در اختیار خواهید داشت. (بدون نصب برنامه‌های اصلی)

اگه با نصب این بسته باز هم در بعضی از سایت‌ها  قادر به دیدن برنامه‌ به صورت توکار نبودید، باید اقدام به نصب افرونه‌ی MediaWrap کنید. و نکته‌ی آخر اینکه اگر در سایتی با نصب این افزونه فایرفاکستون کرش کرد، کافیه با یک کلیک بر روی آیکون برنامه، اون رو غیر فعال کنید!

منبع

The short URL of the present article is: https://www.novid.ir/lbOuv

یک پاسخ به “پخش تمام شبکه‌های تی‌وی و رادیویی به صورت توکار در فایرفاکس”

  1. سلام
    ممنونم . من هم لینک کردم . اسمتون رو گذاشتم ilinux اگه خوشتون نیومد عوض می کنم.راستی این پلاگین حجمش چقدره ؟ اگه کم باشه می تونم دانلودش کنم :D

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *